Bells on Fire

Bells on Fire nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Bells on Fire is een klassieke fruitkast die je niet alleen veel plezier zal bezorgen maar waar je dan ook nog eens erg rijk mee kan worden. De wielen die zullen je niet onbekend voorkomen want daar zie je de bekende symbolen van de fruitkasten op staan. Zo zie je bijvoorbeeld de citroenen, de sinaasappels en het cijfer zeven terugkomen. Ook het Bar symbool zie je op de wielen en dit is een symbool wat je natuurlijk graag zal tegenkomen. Dit symbool zal je veel geld op kunnen leveren en dit kunnen dan wel tienduizenden euro’s zijn. Dit is echt een spel waar je met een paar spins al een enorm bedrag kunt gaan winnen.

Bells on FireWaag eens een gokje

Wanneer je met deze kast aan het spelen bent dan waag je natuurlijk al een gokje. Toch zijn er meer manieren dat je een gokje kunt gaan wagen. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan krijg je de kans deze nogmaals te gaan verdubbelen en dit kun je doen door dan op ‘Gamble’ te gaan drukken. Wanneer je dit gaat doen dan zie je de achterkant van een kaart. Jij moet dan gokken of dit een rode of een zwarte kaart is. Maak je de goede keuze dan zal de winst die je hebt behaald verdubbeld gaan worden en hier kun je zolang mee doorgaan als je wilt. Toch is het wel verstandig om tijdig te stoppen want als je de verkeerde keuze maakt dan ben je ineens al je winst weer kwijt en dan moet je eerst weer een winnende combinatie gaan draaien om weer een extra gokje te mogen wagen.

Het leuke is dat je het spel op deze pagina gratis kunt gaan spelen. Wanneer je dit gaat doen dan zie je meteen hoeveel geld het je wel niet op kan leveren. Toch zal je met het gratis spelen geen echt geld kunnen winnen. Dit is vooral bedoeld om jou ook een goede indruk van het spel te geven. Ben je dan ook overtuigd dan kun je het spel voor echt geld gaan spelen en zo ook proberen een indrukwekkend geldbedrag te gaan winnen.

Fruit Case
Fruit Shop
Hot Twenty
Lucky Bells
Mega Joker
Stickers