All Ways Fruits

All Ways Fruits nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

All ways fruits is een prachtige fruitkast waar je vele uren aan plezier op zult beleven. Het is de kracht van deze kast dat als je eenmaal aan het spelen bent dat je dan ook blijft spelen. De symbolen die je op de wielen ziet staan die zullen je bekend voorkomen. Dit zijn namelijk ook de symbolen die je wel van de fruitkasten kent. Er zijn dus verschillende soorten fruit op te vinden zoals de citroen en de kersen maar we zien ook andere bekende symbolen. Ook het cijfer zeven is weer aanwezig en de bel die zal je ook niet onbekend voorkomen. Wat wel nieuw zal zijn dat is het symbool van de bonus. Deze zal je graag op de wielen zien verschijnen en dit kan je dan veel geld op gaan leveren.

All Ways FruitsWin enorm veel geld

Bij deze gokkast is het mogelijk om enorm veel geld te gaan winnen. Je kunt dan ook nog eens zelf gaan bepalen hoeveel je in wilt gaan zetten. Dit kan bijvoorbeeld heel laag zijn zoals één cent maar je kunt ook voor grotere bedragen gaan spelen. Dit betekent dan ook dat dit een gokkast is die voor iedere speler geschikt is. Het maakt niet uit wat je budget is. Draai je dan meerdere bonus symbolen dan zal je gratis spins gaan krijgen. Des te meer bonus symbolen je op de wielen ziet des te meer gratis spins je zal gaan krijgen.

Verdubbelaar

Naast het bonus symbool kun je dan ook nog de verdubbelaar op de wielen vinden. Ook dit zal een symbool zijn waar je graag gebruik van zult maken. Dit komt omdat je winst hiermee verdubbeld gaat worden. Het is bij deze gokkast dan ook mogelijk om binnen een korte tijd veel winst te gaan maken. Heb je een leuke winst gemaakt dan zal je niet alleen vrolijk worden van de winst die je behaald hebt. Ook wat dan op het scherm te zien is dat fraai. Je hoort het All Ways Fruits screenshotgeld namelijk dan optellen en je ziet ook meteen hoeveel winst je behaald hebt. Reden genoeg dus om maar meteen te beginnen met spelen.

Spelen voor echt geld

Wil je deze kast voor echt geld spelen? Klik dan op de knop hierboven en stort gemakkelijk via iDeal. Spelen voor echt geld is natuurlijk velen malen spannender en je zult het daarom veel leuker vinden!

Dynamite 7
Fruit Case
Hot 81
Hot Seven
Mega Joker
Super Nudge 6000