Wild 7

Wild 7 nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Speel je Wild 7 dan zal je meteen helemaal in de stemming zijn van het spel. Dit is een fruitkast waar je veel plezier aan zult beleven en waar je ook lang op zal gaan spelen. Dit komt omdat het echt een feest der herkenning is als je dit spel gaat spelen. Je kent vast alle symbolen van de fruitmachines wel en deze symbolen die kun je ook terugvinden op de wielen van dit spel. Zo zie je bijvoorbeeld de kersen en de meloenen. Toch zullen er ook symbolen zijn die je niet kent en dit spel heeft dan ook een extra ster die je kan helpen zeer fraaie winsten te gaan behalen. Dit maakt het dat dit spel net even wat leuker is dan de traditionele fruitmachines.

Wild 7Maak kans op indrukwekkende winsten

Als je dit spel gaat spelen dan maak je kans op indrukwekkende winsten en dit komt ook omdat je de mogelijkheid om je winst te gaan verdubbelen. Je zal zien dat als je aan het spelen bent dat er dan een knop ‘Gamble’ gaat oplichten als je een winnende combinatie hebt gedraaid. Klik je hier op dan zal een nieuw spel openen. Hier moet je dan de kleur van een kaart gaan kiezen en dit is dan rood of zwart. Je hebt dan vijftig procent kans om je winst te gaan verdubbelen. Let wel op want als je fout gokt dan ben je de gehele winst in één keer kwijt. Toch is dit wel een mogelijkheid om snel een leuke winst te gaan behalen.

Ook jij zal nu misschien wel nieuwsgierig zijn geworden hoe het spel speelt en het is dan ook goed om te weten dat je bij ons op de website het spel gratis kunt gaan proberen. Ook jij kunt dan zien hoe het extra gokken met de kaarten werkt. Om te spelen hoef je geen storting te gaan doen en je hoeft je ook niet te registreren. Je speelt dan met virtueel geld en dit geeft je een goede indruk van hoe leuk het spel is. Probeer het maar eens en dan zie je ook direct welke enorme winsten te behalen zijn.

All Ways Fruits
Hot Star
Lucky 8 Line
Reel Rush
Stickers
Wild 7
€250 + 0 FS