Hot Neon

Hot Neon nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

De naam die zegt het eigenlijk al een beetje en als je op de fruitkast van Hot Neon gaat spelen dan zie je wel de bekende symbolen van een fruitmachine maar dan wel in neon verlichting. Dit geeft een heel erg leuk effect aan het spel en dit is ook een leuke afwisseling bij de normale fruitmachines. Hoewel de symbolen in het neon zijn kun je wel meteen zien hoe je de winnende combinaties dient te gaan draaien. Je ziet nog steeds de bekende kersen en citroenen op de wielen verschijnen. In totaal kun je gaan spelen op vijf winlijnen en er zijn dus voldoende mogelijkheden om een leuke winst bij elkaar te gaan draaien.

Hot NeonProbeer het spel gratis

Wij kunnen pagina’s vol schrijven waarom dit spel zo leuk is en waarom je dit echt eens moet gaan spelen. Toch zijn wij van mening dat je het beste het spel zelf kunt gaan spelen. Je hebt dan zelf de mogelijkheid om te ervaren hoe leuk het spelen is en hoeveel geld je er wel niet mee kunt gaan verdienen. Het spel is dan ook gratis te spelen bij ons op de website en je kunt dan vele spellen spelen om zo alle mogelijkheden te leren kennen. Wat je dan ook zal zien dat is dat er wel een hele leuke mogelijkheid om de winsten die je behaald hebt te gaan verdubbelen.

Heb je een winnende combinatie gedraaid dan heb je de mogelijkheid om nog een extra gokje te gaan wagen. Als je hiervoor kiest dan zie je de achterkant van een speelkaart in beeld en jij moet dan kiezen of het een rode of een zwarte kaart is. Kies je goed dan wordt de winst die je behaald verdubbeld en je kunt dan zolang blijven gokken als je wilt. Toch is het wel belangrijk dat je hier een beetje mee op gaat passen. Gok je namelijk verkeerd dan zal alle winst die je hebt behaald verloren zijn en dat is natuurlijk zonde. Toch maakt deze extra mogelijkheid om een gokje te wagen het wel extra bijzonder en je moet dit dan ook zeker nog eens gaan proberen.

All Ways Fruits
Hot 27
Lucky Bells
Mega Joker
Reel Rush
Super Nudge 6000