Lucky Bells

Lucky Bells nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Amatic is de maker van Lucky Bells en je weet dat het met de kwaliteit van het spel dan ook wel goed zit. Als je gaat spelen dan zal je vanaf de eerste spin aan het scherm gekluisterd zitten. Doordat het een fruitkast is zal je ook meteen de symbolen op de wielen gaan herkennen. Toch zijn er ook nog wel symbolen die je niet zal herkennen. Dit is bijvoorbeeld het lieveheersbeestje en dit symbool zal je graag in een winnende combinatie zien. Deze zal de kans namelijk gaan verhogen dat jij een winnende combinatie zal draaien. Toch kun je ook veel geld gaan winnen als je de welbekende symbolen in een winnende rij ziet.

Speel op twintig winlijnen

Lucky BellsHet is bij dit spel mogelijk om op maar liefst twintig winlijnen te gaan spelen. De nummers van deze lijnen die zie je aan de zijkant van het spel en als je een winnende combinatie weet te draaien dan zie je ook direct op welke winlijn dit dan is geweest. Ook zie je uiteraard direct hoeveel winst je hebt behaald. De minimale inzet die je bij dit spel kunt plaatsen dat is tien cent en de maximale inzet dat is twintig euro. Dit geeft dan ook meteen aan dat dit een spel is die voor spelers geschikt is. Heb je een klein budget dan kun je met veel plezier dit spel gaan spelen maar ook als je meer te besteden hebt dan zal deze fruitmachine je zeker niet teleur gaan stellen.

Wat we ook echt nog even willen vermelden dat is dat er een extra mogelijkheid is om de winst te gaan verdubbelen. Dit kun je gaan doen door gebruik te maken van de ‘Gamble’ knop. Als je dit gaat doen dan heb je de mogelijkheid om de winst die je hebt behaald met een winnende combinatie te gaan verdubbelen. Dit kun je doen door de juiste kleur van een speelkaart te kiezen. Heb je de goede kleur dan zal de winst verdubbeld worden en je kunt dan ook zo vaak gokken als je wilt. Heb je het echter verkeerd dan zal je winst ineens weg zijn. Het is dus wel van groot belang om hier rekening mee te gaan houden.

Dynamite 7
Fruit Shop
Hot Twenty
Jackpot 6000
Lucky Bells
Mega Joker