Twin Spin

Twin Spin nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Bij Twin Spin heb je maar liefst 243 mogelijkheden om te gaan winnen en we hoeven jou dan ook niet te vertellen dat dit wel een zeer interessant spel is om te gaan spelen. Het is een variant op de oude vertrouwde fruitkast en je zal dan ook de bekende symbolen op de wielen zien staan. Toch zijn er ook wat symbolen die je nog niet zult kennen maar je zal al na een paar spins weten hoe je dient te gaan spelen. Het is al uniek dat je 243 manieren hebt om te gaan Twin Spinwinnen en dat betekent dat er een goede kans is dat je vaak winnende combinaties gaat draaien. Toch zal je merken dat deze gokkast nog een heel ander interessante functie heeft.

Twee wielen laten dezelfde uitkomst zien

De naam Twin Spin die is natuurlijk niet zomaar gekozen. Als je een spin aan de wielen geeft dan zie je al snel dat er twee willekeurige wielen aan elkaar gekoppeld gaan worden. Deze wielen zullen dan altijd dezelfde uitkomst laten ziet. Dit betekend dan ook dat je dus al hetzelfde symbool op twee van de wielen hebt staan. Dit verhoogt dan ook enorm de kans om te gaan winnen. Je hoeft immers dan nog maar één hetzelfde symbool op een aansluitend wiel te draaien en dan is de kans groot dat je al een leuke winst hebt behaald. We mogen dan ook wel stellen dat dit een zeer unieke gokkast is.

Het bedienen van het spel dat gaat zeer simpel en dat zal je ook snel onder de knie hebben. Zoals je ziet kun je het spel ook gratis bij ons op de website gaan spelen en dit betekend dat je ook zelf kunt ervaren hoe leuk het is om dit spel te gaan spelen. Het gratis spelen dat doe je met virtueel geld. Wil je nu met echt geld gaan spelen dan is dit ook mogelijk en als je dit gaat doen dan maak je ook kans op de prachtige geldbedragen. Het is zelfs mogelijk om vele tienduizenden euro’s met dit spel te gaan winnen. Wacht dan ook niet langer en ga het spel gratis proberen.

Bells on Fire
Hot 81
Hot Neon
Lucky Bells
Mega Joker
Super Nudge 6000