Dynamite 7

100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

We gaan je alle mogelijkheden van de Dynamite 7 vertellen maar zoals je waarschijnlijk ook al hebt gezien kun je die ook op deze pagina gaan spelen. Dit is dan ook zeer leuk om te doen want deze fruitkast die zal echt indruk bij je achterlaten. Het kan misschien zo lijken dat alle fruitkasten hetzelfde zijn maar jij zal al snel tot de conclusie komen dat dit niet zo als je dit spel gaat spelen. Je ziet dan wel de bekende symbolen op de wielen zoals de druiven en de citroenen toch zal je weer met een heel ander gevoel gaan spelen dan bij de andere fruitkasten. Dit komt ook omdat dit spel erg fijn speelt en omdat jij je er vele uren mee zal kunnen vermaken.

Dynamite 7Amatic maakt topspellen

Dit is een spel van Amatic en dan weet je waarschijnlijk wel dat het kwaliteit is. Dit zie je ook meteen terug aan de vele manieren waarop er een winst te behalen is. Er zijn in totaal tien winlijnen en je hebt dus veel kans om een winnende combinatie te gaan draaien. Wil je nu niet de hele tijd op een knop drukken om een spin aan deze kast te gaan geven dan is er ook de mogelijkheid om automatisch te gaan spelen. Wanneer je dit gaat doen dan geef je aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen en je laat ook weten hoeveel per spel je in wilt gaan zetten. Vanaf dat moment zal het spel meteen gaan spelen en kun je toe gaan kijken.

Het is ook een spel wat zeer fraai gemaakt is. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook direct hoeveel winst je hebt weten te behalen. Je hebt vervolgens dan de kans om te gaan gokken en dan zie je een kaart en jij moet raden of deze zwart of rood is. Kies je goed dan zal je winst verdubbeld gaat worden en dit kun je zolang doen als jezelf wilt. Let wel goed op want als je verkeerd gokt dan ben je wel ineens de gehele winst kwijt.

Bells on Fire
Fortunas Fruits
Fruit Case
Hot Star
Mega Joker
Twin Spin
€250 + 0 FS