Fortunas Fruits

Fortunas Fruits nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

De fruitkast van Fortuna’s Fruits is zo leuk omdat je niet alleen de bekende symbolen van het fruit op de wielen ziet staan.Je ziet daarnaast ook nog eens de prachtige beeltenis van Fortuna en dit is een beeldschone vrouw die je ook nog eens zeer hoge winsten op kan gaan leveren. Wil je dus een beetje afwisseling tijdens het spelen op een fruitmachine dan is dit een spel wat zeker aan te raden is. Doe je het niet om de mooie vrouw die je op de wielen kunt zien dan doe je het vast wel voor de enorme bedragen die je bij dit spel kunt gaan winnen. Dit kan dan ook nog eens op meerdere winlijnen.

Fortunas FruitsGa het spel gratis spelen

Mocht het nu zo zijn dat je ons niet geloofd en dat je zelf wilt zien of het spel echt wel zo leuk is dan kun je het spel gratis op dezen pagina gaan spelen. Je ziet dan meteen alle mogelijkheden en je kunt ook vrouwe Fortuna gaan aanschouwen. Als je dan een winnende combinatie gaat draaien dan zal je ook direct begrijpen waarom wij zo enthousiast zijn. Je hoort dan een vrolijk muziekje en je ziet ook meteen hoeveel je gewonnen hebt. Verder kun je dan ook nog eens meteen zien op welke winlijn dit dan is geweest. Aangezien er bij dit spel maar liefst vijftig winlijnen zijn heb je een zeer goede kans om een leuk bedrag te gaan winnen.

Het kan dan wel een spel zijn wat leuk is maar het moet dan wel makkelijk spelen. Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Als je aan het spelen bent dan merk je meteen dat het allemaal wel zeer fijn speelt en dat je ook met een druk op de knop bepaalde zaken kunt regelen. Wil je een spin aan de gokkast geven dan kun je dit met een druk op de knop doen en ook als je de maximale inzet wilt plaatsen dan kan dit met een druk op de knop. De makers van dit spel die hebben er dus alles aan gedaan om het je zo eenvoudig mogelijk te maken.

All Ways Fruits
Bells on Fire
Hot Star
Lucky Bells
Reel Rush
Wild 7