Merry Fruits

Merry Fruits nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Je zal direct een glimlach op je gezicht gaan krijgen als je Merry Fruits gaat spelen. We mogen dan ook wel stellen dat dit een hele bijzondere fruitkast is. Dit komt omdat je hier wel heel bijzondere stukken fruit op de wielen ziet staan. Het fruit dat leeft echt en is dus voorzien van een gezichtsuitdrukking. Vooral de kersen en de sinaasappels die zijn leuk om te zien. De sinaasappel die heeft een piratenhoed op en een gitaar in de hand. Aan alles kun je zien dat dit een zeer vrolijk ventje is. Dit alleen maakt het de moeite al waard om dit spel te gaan spelen. Daarbij kun je natuurlijk ook gewoon veel geld gaan winnen met dit spel.

De prachtige animaties

Merry FruitsHet spel is voorzien van prachtige animaties. Weet je een winnende combinatie te draaien dan zullen de figuren die je ziet tot leven komen. Deze zullen dan gaan dansen van blijheid. Je bent dan al vrolijk omdat je een leuke winst hebt weten te behalen en je zal dan alleen maar blijer gaan worden aangezien je dan ook nog eens deze fraaie animaties op het scherm ziet. Na het draaien van een winnende combinatie heb je dan ook nog eens de kans om de winst te gaan verdubbelen. Dit is een extra spel wat je dan kunt gaan spelen en hier dien je de juiste kleur van een speelkaart te kiezen. Je ziet de achterkant van de kaart en jij dient aan te geven of deze rood of zwart is. Gok je goed dan zal de winst verdubbeld worden.

Nadat je goed gegokt hebt kun je kiezen om het nogmaals te gokken en de winst dan dus nogmaals te gaan verdubbelen. Dit is zeer interessant want zo kun je een enorme winst gaan behalen. Toch zit hier ook wel een behoorlijk risico aan. Heb je het fout dan ben je de gehele winst die je opgebouwd hebt in één keer kwijt. Het is leuk om te doen maar je moet dan wel weten wanneer te stoppen. Toch geeft ook dit weer aan dat dit een fruitmachine is die je enorme winsten op kan gaan leveren.

Bells on Fire
Hot Scatter
Hot Twenty
Lucky 8 Line
Mega Joker
Reel Rush