Stickers

Stickers nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Stickers is een fruitkast maar toch is deze wel anders dan anders. Je ziet wel de bekende symbolen op de wielen zoals de citroen en de aardbei maar aangezien het spel het net even anders doet zie je de stukken fruit doormidden gesneden. In totaal zijn er dan twintig winlijnen waar je op kunt gaan spelen en zo kun je dan een leuke winst gaan behalen. Wanneer je een winst op de wielen ziet verschijnen dan zie je direct wat de winst is en welke winlijn deze winsten heeft gegenereerd. Wil je nu weten hoe de andere winlijnen lopen dan kun je met de cursor van de muis op een winlijn gaan staan en dan zie je dit meteen. Je merkt dat er er vele mogelijkheden zijn om te winnen.

StickersEr zijn prachtige bedragen te winnen

Als je dit spel gaat spelen dan zijn er prachtige bedragen te winnen. Dit komt ook omdat het wild in het spel aanwezig te vinden is. Dit symbool kan de plek van ieder andere afbeelding of letter innemen. Op deze wijze is het eenvoudiger winsten te behalen met het videoslot. Je zal dan ook altijd blij zijn als je het wild symbool ziet en je zal ook merken wanneer je ziet dat er het wild symbool er staat dat je dan vaak ook winst weet te maken. Uiteraard kun je ook gewone symbolen in een goede combinatie draaien en dan zal je ook zien dat je dan veel winst kunt behalen.

Als het je nu een leuk spel lijkt dan willen wij je uitnodigen om het zelf maar eens te gaan spelen. Dat kun je gewoon op deze pagina gaan doen. Het spelen dat kun je gewoon gratis gaan doen en je hoeft je ook nog niet te registreren. Pas als je ook overtuigd bent van de kwaliteiten van het spel dan kun je ervoor kiezen om voor echt geld te gaan spelen. Je weet dan al wat de mogelijkheden van het spel zijn en maakt dan ook kans op de prachtige geldbedragen die er te winnen zijn. Ga dus snel gratis spelen en zie of het ook een spel voor jou is.

Bells on Fire
Fortunas Fruits
Fruit Case
Hot 27
Jackpot 6000
Merry Fruits