Hot Seven

Hot Seven nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Hot Seven is een fruitkast die is gemaakt door Amatic. Dit is een fabrikant die wel weet hoe ze fruitmachines moeten gaan maken. Dat blijkt ook wel weer als je dit spel gaat spelen. Dit is namelijk een zeer leuk spel welke je ook nog eens zeer gemakkelijk kunt gaan spelen. De naam van het spel die heeft natuurlijk te maken met het cijfer zeven die je ook in het spel kunt vinden. Dit is niet het enige symbool wat je bekend voor zal komen. Ook de overige symbolen van de fruitmachine zal je zien en dit maakt het dat het een feest der herkenning is. Ook betekend dit dat dit ook een fruitkast is die je veel geld op kan leveren.

Hot SevenDe fraaie winsten die te behalen zijn

Met dit slot kun je zeer fraaie winsten gaan behalen. Draai je een winnende combinatie dan zie je de symbolen die de winnende combinatie vormen in brand staan. Ook zie je direct op welke winlijn de winst behaald gehaald is en wat je totale winst is. Heb je nu na het draaien van deze winnende combinatie nog wel zin in een extra gokje dan kun je er ook voor kiezen om nog een kansspel te gaan spelen. Je kunt de gokkast dan even vergeten want dan ga je wedden op een kaart. Het is de achterkant van een kaart die je dan ziet en jij moet gokken of dit een rode of een zwarte kaart is. Heb je het goed dan zal je winst verdubbeld gaan worden en je kunt zolang door blijven gokken als je wilt. Wel is het zo dat als je eenmaal verkeerd gokt dat je dan alle winst ineens kwijt zal zijn.

Dit is dan ook spel wat je echt zelf een geprobeerd moet hebben en het goede nieuws is dat dit ook kan. Zoals je wel ziet kun je het spel op deze pagina gratis gaan proberen. Op deze wijze krijg jij ook een goede indruk van het spel. Ben je dan ook onder de indruk dan kun je voor echt geld gaan spelen op deze manier ook een zeer fraaie winst proberen te behalen.

Fruit Case
Fruit Shop
Hot 27
Hot Star
Hot Twenty
Jackpot 6000
€250 + 0 FS