Mega Joker

Mega Joker nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Mega Joker is een fruitkast waar jij je vele uren mee zult vermaken. Het is ook niet zomaar weer een fruitmachine. Je ziet dan wel de symbolen die je al kent op de wielen maar toch zijn er dan weer vele andere mogelijkheden. Zo zijn er vele winlijnen waar je een winst op kunt behalen. Draai je dan bijvoorbeeld het cijfer 7 meerdere keren op de wielen maar staan die niet op één rij dan hoeft dit geen probleem te zijn. Er zijn dan nog genoeg winlijnen over waar je de winst op kunt gaan behalen. Naast de fruitsymbolen kun je dan ook nog eens de joker op de wielen gaan vinden. Mega JokerDeze kan je veel gratis spins opleveren en dus de kans op een mooie winst gaan verhogen.

Het is een genot om te spelen

Wanneer je dit spel gaat spelen dan is dit een waar genot. Vooral als je een winst weet te behalen dan zal dit een glimlach op je gezicht laten verschijnen. Natuurlijk komt dit dan ook door de winst van het spel want dit kan gigantisch zijn. Toch zijn er meer dingen waar je vrolijk van zal worden. Als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan wordt dit zeer fraai weergegeven. Je ziet de winnende lijn dan werkelijk van het scherm spatten en er wordt dan ook duidelijk aangegeven hoeveel je dan hebt gewonnen. Wat leuk is dat is dat je na een winst ook een extra gokje kunt wagen.

Mega Joker gokkastWil je een extra gokje wagen dan klik je na het draaiende van de winnende combinatie op ‘Gamble’ en dan zie je de achterkant van een kaart. Het is dan aan jou om te bepalen of dit een rode of een zwarte kaart is. Gok je goed dan zal je nog vrolijker gaan worden aangezien je winst dan verdubbeld gaat worden. Je kunt dan ook net zolang door gokken als je wilt. Heb je het echter fout dan verlies je alle behaalde winst en ga je weer terug naar de gokkast. Je kunt dus veel winst gaan behalen maar weet wel wanneer je moet stoppen bij het kiezen van de kleur voor de kaart.

Fruit Shop
Hot Seven
Hot Star
Jackpot 6000
Merry Fruits
Super Nudge 6000
€250 + 0 FS