Hot 27

Hot 27 nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Speel je Hot 27 dan speel je op een fruitkast die je niet snel meer zal vergeten. Dit komt omdat je vele mogelijkheden hebt om hier een indrukwekkend geldbedrag mee te gaan winnen. Kijk alleen maar eens naar het aantal winlijnen wat er is. Je ziet dat dit er dan 27 zijn en deze geven je dan veel mogelijkheden om een mooie winst te gaan behalen. De wielen die tonen je de bekende symbolen en dit zijn dan de kersen, de citroenen en de Bar symbolen. Deze laatste zal je natuurlijk graag in een winnende combinatie zien aangezien die je dan veel geld op kunnen gaan leveren. Toch zal je ook leuke winsten kunnen halen als je een winnende combinatie met de andere symbolen gaat draaien.

Makkelijk inzetten en makkelijk spelen

Dit is een kast waar je makkelijk in kunt zetten en waar je makkelijk mee kunt gaan spelen. Het inzetten dat kan al vanaf een cent en ook als je een klein budget hebt dan kun je hier een lange tijd mee gaan spelen. Het leuke is dat je ook automatisch kunt gaan spelen. Je hoeft dan alleen maar naar het scherm te kijken hoeveel winst je wel niet gaat behalen. Het gratis spelen dat doe je door eerst aan te geven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en vervolgens klik je dan op ‘Auto Start’. Het spel zal dan automatisch gaan draaien en die doet dat dan net zolang tot jij aangeeft dat je wilt stoppen met spelen.

Weet je een winnende combinatie te draaien dan is dit erg prettig om te zien. Zie je bijvoorbeeld de kersen in deze winnende combinatie dan staan deze in brand en dit maakt het dat je echt het gevoel hebt dat je een winnaar bent. Je ziet dan ook direct hoeveel geld je hebt gewonnen en op welke winlijn je de winst hebt behaald. Het spelen op dit slot is erg leuk en jij kunt dat nu ook ervaren. Op deze pagina kun je het spel gratis gaan proberen. Zie dus ook hoeveel geld jij wel niet kunt winnen door alleen maar een leuk spel te spelen.

Fortunas Fruits
Hot 27
Hot 81
Jackpot 6000
Reel Rush
Stickers