Hot Twenty

100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

De fruitkast Hot Twenty die is gemaakt door Amatic. Nu je dit weet dan zal je waarschijnlijk ook wel denken dat je dit spel dan ook echt eens een keer moet gaan spelen. Dit komt omdat dit spellen zijn van een zeer hoge kwaliteit en die kunnen je dan ook nog eens veel geld opleveren. Zoals we dus al aangaven is dit een fruitmachine en de symbolen die je op de wielen vindt die zullen je dan ook niet onbekend voorkomen. Er zijn dan ook de bekende stukken fruit te vinden zoals je die ook bij de originele fruitkast hebt. Dit maakt het dat je al weet hoe het spel werkt en dan is het natuurlijk ook een stuk makkelijker om te gaan spelen.

Win extra veel geld

Het is bij dit spel mogelijk om extra veel geld te gaan winnen. Dit komt omdat het niet ophoudt bij het winnen als je een mooie combinatie weet te draaien. Wanneer je dit hebt gedaan dan heb je extra mogelijkheden en je kunt dan nog een extra gokje gaan wagen. Wanneer je dit gaat doen dan zal je de achterkant van een kaart zien. Deze kaart die is dan natuurlijk van de rode of de zwarte kleur en jij moet bepalen welke kleur dit is. Gok je goed dan zal de winst die je hebt behaald door de mooie combinatie op de wielen verdubbeld gaan worden. Heb je het niet goed dan is er wel een vervelende consequentie want dan zal je alle geld ineens kwijt zijn.

We kunnen natuurlijk pagina’s vol gaan schrijven over dit spel maar we denken dat je het beste het spel zelf kunt gaan proberen. Wanneer je dit gaat doen dan zie je meteen hoe leuk dit is en dan merk je ook direct hoeveel geld je er wel niet mee kunt gaan winnen. Het spel is bij ons gratis op de website te spelen. Dit geeft jou een goede indruk geven van het spel en waarschijnlijk zal je dan ook net zo enthousiast als wij zijn. Mocht dit het geval zijn dan kun je ook voor echt geld gaan spelen en ook kans gaan maken op de enorme geldbedragen die er te winnen zijn.

All Ways Fruits
Fortunas Fruits
Hot 27
Hot Twenty
Jackpot 6000
Merry Fruits