Jackpot 6000

100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Jackpot 6000 is een fruitkast van Netent en dan weet je meteen al dat het goed zit. Bij de normale slots zie je een gedeelte van de gokkast voor je en dit zijn dan normaal gesproken alleen de wielen. Dit is bij dit slot geheel anders. Je ziet hier namelijk de hele gokkast staan en dat is zeer leuk gedaan. Je krijgt dan ook echt het gevoel dat je achter de gokkast kunt gaan zitten en dat maakt het zeer realistisch om te gaan spelen. Op de wielen zie je natuurlijk de Jackpot 6000vertrouwde symbolen en dit zijn dan de bel, de druiven en het cijfer zeven. De bedoeling is zoals je waarschijnlijk wel weet om dan winnende combinaties te gaan draaien.

Het bedienen van het spel gaat zeer eenvoudig

Het is wel heel eenvoudig om dit spel te gaan bedienen. Met een simpele druk op de knop kun je de maximale inzet gaan plaatsen. En ook een spin aan de kast geven dat doe je met één druk op de knop. Er zijn in totaal vijf winlijnen om op te gaan spelen en dit betekent dan ook dat je een goede kans hebt om een leuke winst te gaan behalen. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan heb je de keuze om een leuk Jackpot 6000 druivenspel kop of munt te gaan spelen. Heb je dit goed dan zal je winst verdubbeld gaan worden. Heb je het echter fout dan is je hele winst weg. Let dus wel goed op als je dit spel wilt gaan spelen.

De winst die kan dan ook nog op de supermeter geplaatst worden en als dit het geval is dan kun je helemaal een mooie winst gaan behalen. Je speelt dan met een hogere inzet en je hebt dus ook kans om hogere winsten te gaan behalen. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om het spel gratis te gaan spelen. Ga dan ook meteen spelen en kom ook direct achter alle mogelijkheden die dit spel te bieden heeft. Wij kunnen je nu al vertellen dat je niet teleurgesteld gaat worden en dat je een lange tijd zal willen gaan spelen.

Hot 81
Hot Seven
Jackpot 6000
Lucky 8 Line
Lucky Bells
Mega Joker