Lucky 8 Line

100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Ga je Lucky 8 Line spelen dan zal het je meteen opvallen dat dit een spel is wat net iets anders is dan de rest. Dit komt omdat je niet alleen de wielen ziet van het spel maar er is een groot gedeelte van de hele fruitkast te zien. Dit maakt het net even wat anders want je hebt zo echt het idee dat je achter de kast in het casino bent gaan zitten. Dit is leuk maar het draait natuurlijk wel allemaal om het spel. Je kunt denken dat alle fruitmachines hetzelfde zijn maar je zal zien als je dit spel gaat spelen dat dit niet zo zal zijn. Je herkend dan wel de symbolen op de wielen maar toch is Lucky 8 Linehet weer anders om te spelen.

Kies de winlijn om op te gaan spelen

Wat het spel anders maakt dat is dat je de winlijn kunt kiezen waar je op wilt gaan spelen. In totaal zijn er acht winlijnen en als je op alle winlijnen tegelijkertijd wilt gaan spelen dan is dit ook mogelijk. Dan maak je veel kans op het draaien van een winnende combinatie en om dus een leuk geldbedrag in de wacht te gaan slepen. Het inzetten dat gaat ook zeer makkelijk en als je wilt kun je ook meteen de maximale inzet gaan plaatsen. Je zal zien dat je al vanaf tien cent kunt gaan spelen en dit is dan ook een spel wat voor iedere speler geschikt is hoe klein je budget ook is.

Heb je een winnende combinatie gedraaid dan zal je dit goed merken. Je hoort dan winst oplopen en je ziet ook meteen op welke winlijn dit is geweest. Natuurlijk hoop je dat je dan vele Bar symbolen op de wielen ziet maar toch zal je ook een indrukwekkende winst kunnen behalen als je een winnende combinatie met de andere symbolen draait. Wij nodigen je graag uit om het spel gratis te gaan spelen op deze pagina. Je kunt dan zelf ervaren hoe leuk het is en hoe winstgevend dit spel kan zijn. Je zal zeker niet de eerste speler zijn die een enorme winst weet te behalen.

All Ways Fruits
Dynamite 7
Hot 81
Hot Seven
Lucky 8 Line
Lucky Bells