Hot Scatter

Hot Scatter nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Speel je graag op een fruitkast dan zal je zeker niet teleurgesteld zijn als je Hot Scatter gaat spelen. Dit is een enorm leuk spel waar je dan ook nog eens indrukwekkende winsten mee kunt gaan behalen. De wielen die laten de symbolen zien die je wel kent. Dit zijn namelijk de stukken fruit die je ook op een fruitmachine kunt vinden. Daarnaast heb je ook nog eens een ster die je kunt draaien en deze kunnen je helpen nog een mooiere winst te gaan behalen. Dit is dan ook een zeer fraaie toevoeging aan het spel. Dit geeft het ook net dat beetje extra wat het leuker maakt om dit spel te gaan spelen in plaats van een gewone fruitmachine.

Hot ScatterDe vele winlijnen geven je extra veel kans

Aangezien je op tien winlijnen kunt gaan spelen heb je extra veel kans om te gaan winnen. Aan de zijkanten van het spel zie je de winlijnen staan en als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je ook direct op welke winlijn dit is geweest. Het is ook een spel wat voor iedereen geschikt is. Dit komt omdat je meteen lage inzet kunt spelen van tien cent. Wil je graag direct meer kans maken op een hogere winst dan kun je ook de maximale inzet van twee euro gaan gebruiken. Om het helemaal makkelijk te maken heb je dan ook nog eens de mogelijkheid om automatisch te gaan spelen. Zo hoef je niets te doen en kun je achterover gaan zitten en naar de winsten kijken die je dan (hopelijk) gaat behalen.

Wat het spel extra spannend maakt dat is de mogelijkheid om nog een extra gokje te gaan wagen. Als je een winst hebt behaald dan zie je de knop ‘Gamble’ oplichten. Druk je hier op dan kun je een ander spel spelen. Je ziet dan een kaart en het is aan jou om te gokken of dit een zwarte of een rode kaart is. Gok je goed dan zal de winst die je hebt behaald verdubbeld worden. Gok je verkeerd dan ben je wel ineens de hele winst kwijt. Denk dus goed na of dit iets is wat je wilt gaan gebruiken.

All Ways Fruits
Fruit Shop
Hot Neon
Hot Seven
Stickers
Super Nudge 6000