Fruit Shop

Fruit Shop nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Fruit ShopFruit Shop is een leuke fruitkast waar je je niet bij zult gaan vervelen. Wanneer je dit spel gaat spelen dan speel je op een fruitautomaat en dat betekend ook dat je verschillende soorten fruit op de wielen zal zien staan. Sommige symbolen die zullen je ook bekend voor gaan komen want zo zien we bijvoorbeeld weer de bekende kersen en citroenen voorbijkomen. Toch zijn er ook symbolen die je niet zult kennen en dat is bijvoorbeeld het logo van dit spel en ook zie je diverse letters. Het is een spel wat is gemaakt door Netent en dan weet je dat het kwaliteit is en dat je er vele uren mee zult kunnen spelen zonder dat het zal gaan vervelen.

Er zijn vijftien winlijnen

In het spel vind je vijfien winlijnen en dit betekent ook dat je veel kans hebt om een leuk geldbedrag te winnnen. Wil je weten hoe een winlijn precies loopt dan kun je aan de zijkant van het spel op het nummer met de cursor van de muis gaan staan en dan wordt dit aan je getoond. Ook als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je welke winst je hebt behaald en op welke winlijn dit dan is geweest. Draai je aantal symbolen van het logo van dit spel dan maak je kans op de free spins. Deze kun je dan gebruiken om gratis spins aan de gokkast te geven en op deze manier Fruit Shop kersheb je dan meer kans om een leuke winst te gaan behalen.

Het spel speelt heel erg fijn en je al snel helemaal op gaan in het spel. Er zijn vele winnende combinaties te draaien waardoor je regelmatig een leuke winst zult gaan behalen. Netent weet precies wat de speler wil en dat blijkt dan ook wel weer uit dit spel. Wil je nu zelf ervaren hoe leuk het is om dit spel te gaan spelen dan kun je dit gaan spelen op deze pagina. Je speelt dan wel niet voor echt geld maar kunt wel alle mogelijkheden gaan ervaren. Ben je overtuigd en wil je voor echt geld gaan spelen dan kun je dit met een paar klikken op de muis gaan doen.

Fruit Case
Hot Twenty
Jackpot 6000
Merry Fruits
Twin Spin
Wild 7