Hot 81

Hot 81 nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Een unieke video slot machine is de Hot 81 gokkast. Het is een spel met vijf rollen, maar slechts vier rollen kent om ook een prijs mee te winnen. Het is een mooie fruitkast welke gemaakt is door Amatic. Het is leuk om de verschillende bekende fruitsymbolen op de rollen te zien. Er moeten natuurlijk de juiste combinatie tevoorschijn komen om te winnen. De prijzen kunnen een combinatie zijn van links naar rechts. Er zijn geen winlijnen bij deze fruitkast. De naam Hot 81 is gebaseerd op de 81 manieren die er zijn om een prijs te winnen bij deze gokkast.

Hot 81De wild symbolen

Bij deze gokkast wordt het wat gemakkelijker om een prijs te winnen door het gebruik van de wild symbolen. Er zijn sterren welke gedraaid kunnen worden en een wild symbool zijn. Voor de speler bij deze gokkast is het hierdoor gemakkelijker om sneller een prijs te winnen. De wild ster neemt immers iedere andere symbool aan om zo alsnog een prijs te winnen. Geweldig toch!

De gokfunctie

Wat ook mooi is bij deze online gokkast is de gokfunctie. Het draaien van de verschillende rollen in de gokkast is natuurlijk al een vorm van gokken. Er is echter nog een extra spel. Het mooie is dat de gokfunctie optioneel is. Je kunt er dus wel of niet voor kiezen. Wanneer je het extra spel wilt spelen dan moet je de gamble knop activeren. Het kan automatisch, maar ook nadat je een prijs hebt gewonnen. Je kunt dan met de hele winst een extra spel gaan spelen of met een deel van deze winst. Je kunt een extra gokje gaan wagen op een speelkaart. Je moet kiezen voor een kleur en dan afwachten of je ook gelijk hebt gehad. Wanneer je gelijk hebt verdubbeld je inzet. Anders ben je de inzet kwijt. Heb je ook nog eens de juist soort gekozen dan krijg je vier keer de inzet. Het is dus mogelijk om hier een betere kans te krijgen dan alles of niets. Hier is het vier keer of niets!

Ontdek deze mooie gokkast in het Polder internet casino !

Hot Scatter
Hot Star
Hot Twenty
Jackpot 6000
Merry Fruits
Stickers
€250 + 0 FS