Fruit Case

Fruit Case nu proberen
100 gratis spins op Starburst (speel voor echt geld!) ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Als je Fruit Case gaat spelen dan ga je spelen op een fruitkast. Dit betekend dus dat de symbolen je wel bekend voor zullen komen. Toch zal dit bij deze kast niet het geval zijn. Het is wel een fruitkast maar er wordt van andere symbolen gebruik gemaakt. Dit maakt het dat het een stuk afwisselender is. Op de wielen zie je wel stukken fruit staan maar dit zijn dan vreemde peren en gekke citroenen die de tong naar je uitsteken. Wil je dus wel graag op een fruitkast spelen maar wil je ook wel weer eens een keer iets anders dan is dit spel een prima keuze. Uiteraard kun je
Fruit Caseer dan ook gewoon veel geld mee gaan verdienen.

Maak gebruik van de gratis spins en de vermenigvuldiger

Er zitten vele leuke mogelijkheden in dit spel en je kunt dan ook gebruik gaan maken van gratis spins en ook van een vermenigvuldiger. Wanneer je de gratis spins krijgt dan kun je langer gaan spelen en dit zal dan de kans op een leuke winst ook gaan verhogen. De vermenigvuldiger die is helemaal interessant. De winst die kan dan zelfs achtmaal vermenigvuldigt worden. Dit is iets wat jij ook graag zal willen en het is dan ook goed dat deze bonussen vaak voorbij komen op de wielen. Al na een paar spins zal je helemaal op gaan in het spel en niet meer kunnen stoppen met spelen.

Fruit Case free fallDraai je dan een winnende combinatie dan is het helemaal feest. Je ziet dan meteen hoeveel winst je hebt behaald en op welke winlijn dit is geweest. Verder komt de hele kast en de figuren van de wielen dan ook tot leven. Er zijn in totaal twintig winlijnen waar je op kunt gaan spelen en je hebt dus een goede kans dat je een leuke winst gaat behalen. Wil je nu zelf gaan ervaren hoe het spel speelt dan kun je gratis gaan spelen op deze website. Je zal dan merken dat het een zeer leuk spel is om te spelen en dat je er dan ook fantastische winsten mee kunt gaan behalen. Ga dan ook snel spelen en kijk hoe leuk dit spel wel niet is.

Fortunas Fruits
Jackpot 6000
Mega Joker
Merry Fruits
Twin Spin
Wild 7